Wij zijn Stan en Agnes Nowacki en hebben sinds 1994 Goldens.

In 1994 kwam onze Beau v.d Vijf Lijsterbessen bij ons en in 1996 kwam Balou v.d Vijf Lijsterbessen erbij en door deze 2 lieve dames zijn wij besmet geraakt met het GOLDENVIRUS!!

In 1999 kregen wij onze reu Chivas Ultimate van Rodenbroeck erbij en ook met hem hebben we net als met de dames GBO, VEG en VGBO training gevolgd, totdat iemand mij vroeg “Ga je mee jachttraining volgen?”

Nou toen hadden we de smaak helemaal te pakken, want dat was toch ook wel heel erg leuk en afwisselend. Met Chivas hebben wij een C diploma en zelfs een B diploma gehaald op clubdiplomadagen, ondanks dat ze me zeiden “die hond haalt nooit een B diploma”.

In 2003 kreeg ik de kans om een Golden uit de werklijn te krijgen; Precious Sem v.d Woudstreek. Ook met hem hebben we de puppycursus, GBO training gedaan, maar tegelijkertijd ook meteen met dummies gewerkt. Sem heeft dan ook verschillende C en B diploma’s op clubdiplomadagen gehaald en ook KNJV C en B diploma’s. Verder heeft hij ook de nodige Workingstest C en B1 diploma’s gehaald.

In 2007 kwam Good Boy Dako vom Walderkamm erbij. Een kind van Sems zus Puma v.d. Woudstreek, daar traint Stan mee. Dako heeft ook al verschillende C diploma’s op Clubdiplomadagen gehaald en Working test C diploma.

Onze Sem heeft in 2009 Elja from the Go- Getters gedekt en uit die combinatie komt onze Bibiche Brook’s True Friends (roepnaam Bibi). Ook zij heeft eerst puppycursus en pubercursus gedaan en ook met haar volg ik jachttraining en ik train met haar bij de KNJV in Thorn en Happy Hunting Dogs in Bunde. Zij heeft ondertussen ook een C diploma gehaald bij de GRCN en een KNJV C diploma,ondertussen is zij ook in het bezit van verschillende KNJV B diploma’s en KNJV MAP B!

3 juni 2012 heeft onze Bibi een nestje gehad met Mellon van Renje, 5 teven en 1 reu , waarvan Nysa van Renje (roepnaam Ysa) bij ons is gebleven en 6 januari 2014 heeft zij nog 1 nestje gehad met Mellon van Renje, 4 teven en 3 reuen!

Sinds 2014 hebben we onze eigen kennelnaam from Just Goldens , onze Ysa heeft 16 november 2014 een nestje gehad onder onze eigen kennelnaam, 6 teven en 4 reuen, het AMAZING -nest!

Bibi’s 3 de nestje samen met Mellon is 25 juni 2015 geboren , het B nest ” de BEAUTIFULS “7 reuen en 3 teven  !

Het C-nest from Just Goldens is  3 augustus 2016 geboren bij Lidy Noorman, Nikae van Renje ( dochter van Bibi x Mellon uit hun 1 ste nest ) en Golden Blossom’s Looping zijn papa en mama geworden van 9 prachtige pups, 5 teven en 4 reuen !!

Op 10-6-2018 is het D-nest geboren bij Lidy Noorman, Dream Boy & Girls from Just Goldens, 1 reu en 4 teven , mama en papa zijn Nikae van Renje ( Jaen ) en Joyful Hugo of Philchris ( Riley ) en 1 van deze meisjes zal hier komen wonen !!

27-8-2019 is het Eager-nest geboren bij Lidy Noorman: Jaen ( Nikea van Renje ) en Pip   (Froglane Firefly at Tealcreek  ) zijn papa en mama geworden van 4 reuen en 4 teven ……een van deze meisjes zal hier komen wonen !!

7-11-2021 is het Favorite-nest geboren : Dream Girl Do from Just Goldens en Just Jackpot vom Walderkamm, zijn mama en papa geworden van maar liefst 9 stoere jongens!

9-2-2022 is het GORGEOUS-nest geboren , Eager Eayla from Just Goldens en Just Jackpot vom Walderkamm zijn mama en papa geworden van  5 stoere jongens en 1 knappe dochter !

22-2-2023 : is het HAPPY- nest geboren … Dream Girl Do from Just Goldens & Just Jackpot vom Walderkamm zijn deze keer mama en papa geworden van 5 knappe dochters en 5 stoere jongens !

Stan en Agnes Nowacki                                Lidy Noorman
Vogelwikke 31
6444 VX Brunssum
Tel.  045-5271516  mob. 0615304368