Dako & Lucky

PUMA is in april 2005 als eerste bij ons gekomen,anders zou hij in het asiel zijn beland. We hadden hem eerst Queenie genoemd omdat ze zeiden “het is een vrouwtje”, maar achteraf bleek het toch een kater te zijn.

In september 2005, vond een vriend van ons een nestje kittens op zijn werk die onder een container woonde, MAMA poes was al doodgereden, dus hij heeft toen die poesjes gevangen waarvan LUCKY toen bij ons is gebleven, de rest hebben we toen naar een Mevrouw ( Margriet) gebracht die een goed tehuis voor kittens zoekt en plaatst!!

Helaas kwam na 10 maanden LOTJE terug, ze had het echt niet leuk gehad in het gezin waar ze zat en kreeg er zelfs klappen, Margriet is haar toen terug gaan halen daar , ze was heel erg bang en heeft bij Margriet wel 14 dagen achter een dekenkist gezeten, ze had geen vertrouwen meer in de mens!! Toen Margriet ons haar verhaal schreef zaten we te huilen achter de pc, en we hebben ook niet lang getwijfeld en zijn haar meteen gaan halen bij Margriet!! Het was gewoon haar LOT dat ze weer terug bij ons kwam, vandaar de naam Lotje, ze was toen weer herenigd met haar broer Lucky.
Ja en toen bleef het kontakt met Margriet. Wij kregen altijd mail (en nu nog) als er katten een nieuw tehuis zoeken. Zo is dus ook onze MOORTJE op ons pad gekomen in 2007, die is van een oude mevrouw geweest die gestorven was en 4 katten had en een nieuw mandje zochten. Ik was meteen verliefd op Moortje maar ja, nu Stan nog zover krijgen, maar daar was niet zoveel voor nodig Wel zei hij: “het is wel de laatste!!”. Jaaa, zei ik zeker, we hebben er genoeg, maar het liep anders…
In april 2008 gingen we op vakantie naar Tirol,  naar de fokker van Dako, we hadden daar een huisje gehuurd en daar liep een kitten rond, dat vonden we wel leuk. Ze was ook niet bang van de honden, kwam bij ons buurten, liep gewoon binnen. We hebben haar wat eten gegeven, we dachten dat ze van mensen was, maar toen kwamen we tot de ontdekking dat ze in de schuur woonde, tussen het hout!! We hadden haar al Sissi gedoopt , totdat we zagen, hey het is een kater, dus toen werd het FRANZ JOSEPH.
Nou Franz achtervolgde ons overal als we gingen wandelen met zijn kleine pootjes totdat hij er zowat bij omviel. Toen het dus tijd werd om naar huis te komen, konden we hem daar niet achter laten, dus….. een transportbox gekocht en Franz is mee naar Nederland gekomen!! Het is een heerlijke kat, aanhankelijk, spint de hele dag, ’s avonds bij het vrouwtje in bed. Franz Joseph heeft ONS geadopteerd zeggen we altijd.
Zo is het JUST GOLDENS huis uitgebreid met 5 katten!!
Hieronder nog een paar foto’s van de poezen.
Mogelijkheden om te bekijken:
  • Klik op de foto voor een vergroting.
  • Klik op de foto om terug te keren naar deze pagina.
  • Onderaan de foto’s kan je via <prev terug naar de foto ervoor of via next> door naar de volgende foto.