6 december 2013: Bibi is drachtig, ze hebben 8 pups geteld!!

23 mei 2013: Onze Precious Sem v.d. Woudstreek x Elja from the Go Getters ,zijn weer papa en mama geworden van 9 gezonde pups, 7 teven en 2 reuen!! Voor info zie: www.brookstruefriends.nl

28 april 2013: Teamwedstrijd GRCN in Spaarnwoude,  team Natte Neuzen, Taeke van Han Aus dem Kamen  ( A ), Bibi van  ons ( B ) en Caitlyn van Bianca Korenman ( C ),behaalden we een 7 de plaats!! Het was een hele leuke dag met best wel pittige proeven !!

14 april 2013: Bibi heeft haar 1 ste WT certificaat B1 behaald in Dongen!!

6 november 2012: Hoeraaaaaa , Bibi is jarig vandaag, onze kleine meid wordt alweer 3 jaar!!

Bibi 3 jaar

Ook papa Sem is heel trots op zijn kroost!

Papa Sem

 

 25 oktober 2012: Vandaag met Sem, Dako en Bibi voor het jaarlijks oogonderzoek geweest, ze zijn weer helemaal goed gekeurd, ze kunnen er dus weer 1 jaartje tegen!!

1 oktober 2012: Ik heb net onze Moortje moeten laten inslapen!!
Ik heb Moortje opgehaald 3 december 2007, ze zeiden toen dat ze ongeveer 5 jaar was, maar nu achteraf denk ik en de DA ook dat ze veel ouder was!!
Moor was een heel bang poesje, in eerste instantie was ze alleen maar boven,later kwam ze ’s avonds al eens onder kijken en de laatste tijd kwam ze zelfs overdag al eens onder kijken ,ook kwam ze altijd gezellig bij me op bed liggen!!
Ze was de laatste tijd al heel erg mager geworden, het was nog maar een vlieg gewicht!!Vannacht toen ik naar de toilet geweest was, kom ik boven en zegt Stan , Moor is dood, dus ik denk die heeft gedroomd!! Ze lag er toen heel apathisch bij , maar bewoog wel, maar het was niet goed, dat zagen we allebei!!
Vanmorgen toch maar de DA gebeld, want ik kan een dier niet laten liggen en wachten tot ze haar laatste adem uitblaast, dus vanmiddag hebben we haar laten gaan!!
Moor, we je hebben nog bijna 5 mooie jaren kunnen geven!!

Moortje

 30 september 2012: Bibi heeft weer een KNJV B diploma gehaald in Sevenum , met 76 punten hadden we de 2 de plaats , 1 ste plaats had ook 76 punten!!

Verder hadden we ook nog de CEES FRIJTERS prijs voor de beste retriever in de B klasse !

20 september 2012: Precious Sem van de Woudstreek wordt vandaag 9 jaar!!! Ik herinner me dat als de dag van gisteren toen Joke belde dat er eentje voor ons bij was!

9 prachtige jaren waarin hij 4 keer heeft mogen dekken en ondertussen van 2 dochters al opa is geworden!
Joke bedankt voor deze KANJER!

Sem 9 jaar

15 september 2012: Weer een KNJV B diploma gehaald met Bibi in Dongen van de GRCN, weer met 73 punten!!

Mellon van Renje behaalde daar een A diploma met 94 punten en een 2 de plaats, de eerste had ook 94 punten maar dat hondje was jonger!!

We hadden dat weekend ook Boaz te logeren en die was gezellig mee  naar Dongen samen Ysa , Indy kwam ’s middags ook nog even kijken, het was dus een kleine familiereunie!!
Rinus en Marian, baasjes van papa Mellon, hebben genoten van het kleine spul!!

Boaz en Ysa

Papa Mellon,Boaz,Indy, Ysa en Mama Bibi

1 september 2012: Vandaag met Bibi haar 2 de KNJV B diploma in Buggenum gehaald met 73 punten, ze heeft SUPER gewerkt na haar zwangerschapsverlof!!
Zo trots op mijn meisje!!

7 augustus 2012: 

Hallo Agnes,
Vanmorgen zijn we met Indy naar de dierenarts geweest. Ook Indy weegt, net als Ysa 6,7 kg. Ze heeft haar inenting gehad en we hebben meteen een antiwormkuur meegenomen.
Ik was blij te horen dat haar gewicht goed is omdat ze haar brokken niet zo goed at. Ook wij waren al overgegaan op Eukanuba en die meng ik dan met de brokken die ik nog van jou heb. Als ik de brokken meng met vlees is het in no time op. Dat vindt ze heerlijk.
Aan de riem lopen ging eigenlijk al meteen goed. Als ze buiten haar behoefte doet weet ze heel goed dat er een beloning in mijn hand zit. Foei begrijpt ze ook heel goed, vooral als ik haar betrap op binnen poepen of plassen. Dat gebeurt nog al eens een keer maar meestal komt dat (denk ik) door de adrenaline die het spelen met Chica oplevert.
Dat spelen gaat heel erg goed. Daar heb ik me dan zo’n zorgen om gemaakt! Als ze een poos gespeeld hebben halen we ze weer uit elkaar om (vooral) Indy haar rust te gunnen.
De achtertuin is nu toch voorlopig verboden terrein. Ze verstopte zich steeds onder de taxus (giftig) heggen en als we haar daar onderuit wilden halen was dat natuurlijk een erg leuk spelletje…… En alle borders/bloemen zijn plat….
De nachten gedraagt ze zich voorbeeldig. Degene die als eerste beneden komt haalt haar uit de bench, laat haar buiten haar behoefte doen en dan gaat ze weer terug in de bench totdat ik aangekleed naar beneden kom om de honden te verzorgen. Dat is een goed ritme en ook de honden lijken het oké te vinden.
Tot nu toe is er steeds iemand in/rondom huisbewaarster en zijn Indy en Chica nog niet langer dan twee/drie uur alleen geweest. Daar zijn we allemaal blij om.
Ik had inderdaad gezien dat op je site verhalen en foto’s staan van zusjes en broer. Erg, erg leuk!
We houden contact!
Hartelijke groet,
Brigitte

6 augustus 2012: Hoi Agnes,

Even een up-date van Boaz.

Het gaat prima met hem hij eet  nu goed nadat ik ben over gestapt op Eukanuba puppy voer en Carnibest vlees. De Hills brokken at hij niet.
Hij gedraagt zich keurig op de trainingen en kijkt met belangstelling mee wat er allemaal gebeurt en als hij genoeg gezien heeft gaat lekker liggen slapen.
Met Oberon gaat het ook goed de laatste is nog wat gereserveerd maar begint zo langzamerhand door te krijgen dat het toch een blijvertje is.
Toen ik van de week je filmpje zag van het spelen met Sem en Bibbi snapte ik waar het blaffen vandaan komt, boaz kan dat ook als hij niet gelijk z’n zin krijgt of wat onzeker is.
Het is leuk om zijn verschillend blaf hoogtes te leren kennen en wat hij dan communiceert.
Heb jij al het verslag van de puppy test van Boaz ben erg benieuwd hoe Baps hem beoordeeld heeft.
Van de raad van beheer kreeg ik vrijdag een registratie formulier binnen is dit alles wat we krijgen of komt er ook nog een stamboom zoals ik van alle honden tot nu toe heb gehad.

groet Guus

Hoi Agnes & Stan,

Een berichtje van de dame van het huis.
Hoi lezers en lezeressen. Graag vertel ik jullie van mijn belevenissen hier in dit royalty resort.
Rondom mijn resort hebben ze diverse voorzieningen getroffen waar ik mij veilig kan ontwikkelen.
Een plaats achter is een leuk verblijf met de rest van het personeel. Daar worden ook de gasten ontvangen. Best rustig en cool.
Daarnaast heb ik een leuk veldje op korte loopafstand ontdekt dat ik regelmatig gebruikt als chique toilet.
Het bezoekje aan een health care specialist kan ik aanraden hoor.
Prima versnapering hebben ze daar en ook nog zachte handen die controlerend en therapeutisch werk doen.

Ze hebben hier ook bijzonder smakelijk voedsel. Het is roze kleurig en ruikt zeer goed. Zowel gedroogd als gerookt als op de huid gebakken kan ik dat jullie aanbevelen.

Mijn personeel noemt het ordinair zalm, maar ik noem het een delicatesse.
Ik heb mijn trainingsconsultant ook aan het werk gezet. Samen met drie andere leeftijdsgenoten hebben wij onder een perfect zonnetje grappige dingen gedaan.

Een grote beige vleugel (fazanten hen) had mijn bijzondere aandacht. Ik bracht hem natuurlijk direct in veiligheid bij mijn begeleidster en kreeg daarvoor een beloning conform mijn stand.

De trainingscunsultant moet je trouwens niet onderschatten. Hij is creatief en in vergelijking met mij is hij maar lui. Ik moest al het werk doen, nou ja zeg….!
Jullie weten dat ik een bijzonder voorrecht heb. Ik woon bij mijn oma.
Die leek eerst streng, maar ze geniet inmiddels van mijn charmes en controleert mijn vorderingen.
Zij is ook erg goed in de security van de omgeving.
Jullie begrijpen het zeker wel, ik geniet hier met volle teugen.

Groetjes

Nerys

..

en oma Quira

Willie & Ben.

Nerys en Oma Quira

 

5 augustus 2012: Vandaag zijn we met Bibi Dako en Ysa bij Loes en Lidy in Otterlo geweest, Dako gaat daar even logeren en we hebben meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om eens te kijken wat Ysa met de kraai en de eend deed!!

De zussen waren erg blij elkaar weer te zien, maar ik ook en oh wat lijken ze op elkaar!!

https://picasaweb.google.com/108437693329001738879/JaenYsa050812?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIHTy8qa3-7X-gE&feat=directlink

31 juli 2012: 

dag Agnes
wat leuk dat je alle berichten over de puppekinderen op je site plaatst. daar mag Jaen natuurlijk niet ontbreken. Jaen is lekker aan het vakantie vieren bij Loes in Otterlo, met Maeke en mij erbij natuurlijk. Ze doet het super goed, kan als de beste blaffen, rondjes rennen en heeel lief kijken! Je weet , dit meisje heeft in de eerste seconde van haar leventje mijn hart gestolen en wat ben ik super super blij dat ze de rest van haar leven bij me mag blijven! Mijn eigen mam zei al na een dag ‘ze hoort bij je, ze houdt je scherp in de gaten’. Die binding vanaf de eerste seconde is dus wederzijds. Jaen heeft al kennis gemaakt met haar familie; tante Amy (de zus van oma Quira) leert haar hoe een hondje zich moet gedragen. Haar overwicht maakt wel indruk op de kleine, zo leert ze op een lieve manier hoe het hoort in de grote hondenwereld. Tante Summer (de zus van pappa Mellon) leert haar de ondeugende dingen, ze daagt haar uit tot spelen. Ome Rens (de broer van pappa Mellon) heeft als grote suikeroom geleerd dat grote jongens ook heel lief zijn, hij kust haar en ondanks zijn grote lijf is hij op zijn manier voorzichtig met zijn kleine nichtje. Dan mijn Grote Prinses, tante Maeke (de zus van pappa Mellon) moet wel een beetje wennen aan haar kleine nichtje. We betrekken haar er zoveel mogelijk bij, maar ze negeert de Kleine Prinses nog wel. Ook dat komt goed. Jaen is zo’n vrij en blij meisje, daar zijn we jou ook heel dankbaar voor, dat heb je goed gedaan. Binnenkort gaan we haar vol trots showen aan Jeanneke en Rens Labruyere. Een bijzonder moment! De nieuwe generatie, wat we de mensen die het mogelijk hebben gemaakt dat deze mooie werklijn bestaat, niet willen onthouden. We zullen een foto voor je maken!
Hierbij ook een foto van Baby Jean. Kijk! ze kan al apport uit water, heeft Loes haar geleerd. Proef E, zit er al goed in, nu de rest nog…
dikke knuffel voor mamma Bibi en zus Ysa!
Groetjes, ook van Loes
Lidy met Maeke & Jaen

Jaen, apport uit diep water!!

30 juli 2012: Hoi Agnes en Stan,

Het gaat goed met Nerys. Ze weegt nu (20.15 uur) net na het uitgebreid
uitlaten 5,9 kilo.
De puppy brokjes gaan er nog het minst in. Daar laat ze meestal iets van de
50 gram die ze krijgt staan.
Ze eet erg rustig.
Ze is al gewent aan ons huis en aan haar rustige troon (plaats in de bench
in de huiskamer).
Spelen gaat heel goed en daarin hebben we de eerste lesjes er ook al
opzitten.
Als je op je buik ligt zijn onze haren erg leuk om aan te trekken en is het
klauteren over onze rug heen ook zeer amusant.
Apporteren doet ze nog steeds zoals bij de puppytest.

Je wilde ons nog wat vanuit het nest geven, maar dat hebben we uiteindelijk
samen vergeten.
De eerste nacht was daardoor wat moeilijk.
De tweede nacht heb ik een T-shirt met mijn lichaamsgeur om een handdoek
gerold en die in de bench gelegd.
Dat gaf haar steun. De derde nacht ging zonder onderbreking 6 uur door.
Ze heeft haar plekje gevonden en ook haar rust als het moet (van ons) of als
het kan (van haar).

Quira vindt in huis al die komische escapades niet nodig, maar buiten daagt
ze Nerys al uit tot spelen.
In huis neemt Nerys het uitdagen van haar over, maar op afstand en met een
hoog geïntoneerd leuk blafje.
Ze liggen soms zo nog geen 15 centimeter met de neuzen naar elkaar.
Buiten wordt de omgeving van het rustige grasveldje goed door Quira bewaakt.
De zeldzame indringers worden op imponeergedrag getrakteerd.
Erg leuk om te zien hoe de natuur zich zo organiseert.
In huis wordt door Quira met waarschuwingen aangegeven hoe een pup zich als
aankomende lady moet gedragen.
Koekjes (stukjes toast) worden rustig samen gegeten, zonder ook maar het
geringste kuchje of commentaartje.

De buurt houden wij nog op afstand, maar iedereen is zo enthousiast over de
kwaliteit van onze Nerys. Jullie krijgen dus alle lof.
Als wij toegangsgeld of aaigeld zouden vragen, kunnen wij binnenkort een
bankrekening voor haar openen.

Donderdag maakt ze contact met haar vertrouwenspersoon voor haar health care
visit.
Die smelten ook gelijk, wedden???
De dame is ook al geheel zindelijk en geeft aan wanneer ze uit wil met haar
personeel. De wereld is hier al erg groot.
Zaterdag mag haar trainingsconsultant zich in het zweet werken. Die kan zijn
borst nat maken, want volgen en zitten en liggen en apporteren en komen op
bevel kan ze al hoor!!!

Jullie snappen het zeker al. Het gaat hier geweldig en wij genieten samen
heeeeeeeeel veeeel!

Groetjes
Willie en Ben
Quira en natuurlijk een beschaaft pootje van Nerys.

Nerys

 


Brigitte

De eerste dagen met Indy zijn geweldig. We schrokken toen ze pardoes het zwembad in sprong! Zelf was ze ook onder de indruk. Later is ze nog twee keer, tijdens drinken uit de vijver met de voorpoten in de vijver gekomen. Chica houdt haar goed in de gaten en wij vanzelfsprekend ook! Verschillende vrienden hebben beschuit met muisjes gegeten en haar bewonderd. We kregen kaarten en grappige speeltjes. Ze geeft prima aan als ze haar behoefte moet doen dus je begrijpt, we zijn apetrots!
Ook nachtelijke geluiden vallen erg mee.
Brokken vindt ze niet meer zo lekker, vlees daarentegen wel.
Ieder uur zien we dat Chica meer beseft dat ze nu echt onderdeel is van ons gezin. Echte liefde is het nog niet maar ze zoeken steeds me toenadering en dagen elkaar uit. Vanmorgen kwam Chica uit haar bench en Indy wilde even uitproberen of die niet zo aangenaam is als haar bench. Chica keek verbaasd toe…..
We hebben een vrolijke, ondeugende en prachtige pup en zijn erg blij met haar.

Indy

 

Hartelijke groet vanuit Berkel-Enschot

 Hallo Agnes,

Even een up-date over Boaz.
Wat een lekker kereltje is het toch, ondeugend en vrolijk en nergens bang voor.
Hij heeft z’n vuurdoop gehad in het mee gaan met de laatste trainingen die ik nog heb en dit ging prima.
Het herstel van alle indrukken ging heel snel zeker gisteren toen is hij twee keer mee geweest en heeft zich voorbeeldig gedragen.
Aan de ontlasting is te zien dat hij alles prima verwerkt. Vanmiddag kennis gemaakt met de dierenarts en hem ingeschreven Nico Dijkshoorn vond het een hele mooie pup.
Oberon is nog wat gereserveerd en afwachtend maar vindt het toch ook wel leuk als Boaz hem een beetje uitdaagt.
De eerste dagen nam ik Boaz op de arm als ik Oberon uitliet en dit ging prima maar het is makkelijker als Boaz even alleen blijft en dat gaat nu ook  al. Ik kan dan even rustig met Oberon naar buiten en Boaz amuseert zich dan even zelf.
Al met al heeft hij zich heel snel aangepast aan zijn nieuwe leefomgeving toch ook weer een teken dat het een hele stabiele pup is, ondernemend en heel vrolijk.
We gaan ons nu bezighouden met het aanleren van de nodige zaken.

Jong geleerd, oud gedaan!!

 

groetjes Guus

27 juli 2012:

Na twee stops, waarbij ze gepoept en geplast heeft, was ze thuis toch wel behoorlijk onder de indruk van Chica. Chica wilde eigenlijk spelen maar zó’n zwart wit mormel is toch wel wat anders dan zusjes een broertje en een blonde moeder! Haar vleesschijf was in no time op. Nu ligt ze helemaal in een comatueuze slaap onder de tafel buiten.
We houden jullie op de hoogte.
Hartelijke groet Brigitte Ruud Michelle en Raoul

26 juli 2012: Hallo Agnes

We hebben prima geslapen met z’n allen.
Boaz is alleen om 3 uur even naar buiten geweest voor een plasje en is daarna weer lekker gaan slapen tot 7 uur. Hij slaapt naast mij lekker in zijn kleine Bench moest even wennen en snappen hoe de situatie in elkaar zit. En natuurlijk wie is die man die daar ligt te slapen. Maar dat duurde niet langer als een kwartiertje en toen was het rustig.

Gisteren is het allemaal heel goed gegaan Oberon weet nog niet helemaal wat hij ervan moet vinden maar is heel ontspannen en kijkt het allemaal eerst maar eens even aan.
Ik heb naast het huis een kleine afgezette wei waar Boaz lekker los kan lopen en waar geen andere honden komen, hij heeft daar alle keren al zijn behoefte kunnen doen. En daar kan hij ook lekker rond rennen en zijn energie kwijt. Het is wel een hele vrolijke en makkelijke pup die zich heel snel in zijn nieuwe situatie thuis voelt. Hij ligt nu lekker naast Oberon te slapen naar weer even buiten te zijn geweest en zich even moe gerend heeft.
Het is wel weer heel fijn om zo’n kleine hummel in huis te hebben die lekker ondeugend is en zich al helemaal op z’n gemak voelt.
In verband met de verwachte warmte heb ik de trainingen voor vandaag afgezegd zodat hij niet mee hoeft die warmte in en we lekker thuis zijn.
Ik wil langs deze weg nogmaals heel erg bedanken voor al je goede zorgen, je hebt een heel leuk nest begeleid naar hele mooie pups die vrij, blij en er heel goed uit zien.
Al de energie en aandacht werpt nu al zijn vruchten af, heel erg bedankt daarvoor.

Groet Guus

Mark&Go Gundogtraining
WWW.markandgo.nl

9 juni 2012: Fotoalbum aan de pagina , PUPPIES BIBI, toegevoegd!!!

8 juni 2012: Foto’s van de pups van onze SEM & Fenja!
Er zijn nog reutjes beschikbaar, maar wel voor mensen die er mee gaan werken, jacht of jachttraining!

http://www.dielaendlichen.at/retriever-walderkamm/

https://picasaweb.google.com/114678545898436933822/FenjasWelpen2Woche

3 juni 2012: De pups van Bibi & Mellon zijn geboren, 5 teefjes en 1 reu!
Mama Bibi heeft het super gedaan en is een trots moedertje!!

Trots moedertje

25 mei 2012: De pups van onze Sem zijn geboren!!!
Fenja heeft vannacht 5 reuen en 2 teven gekregen, de eerste was er om 1.45 en de laatste om 4.35!! Eerst kwamen er 5 reutjes en als laatste de 2 teefjes!
Fenja en haar pups maken het goed!!

Puppies Fenja & Sem

4 mei 2012: YESSSSSSS, BIBI is drachtig!
Ze hebben met de echo 7 puppen gezien,maar het konden er ook meer zijn!!
Spannende tijden breken dus aan!! De pups worden rond 8 juni verwacht!!

Echo

Echo

16 april 2012:Jaaaa, FENJA is drachtig, onze SEM wordt weer papa!!
De puppies worden rond 22 mei verwacht, bij Brigitte Kaltenbock in Gnadenwald, Tirol!!
Hier de link naar Brigitte’s site:

http://www.dielaendlichen.at/retriever-walderkamm/

Windwood’s Flower of the West Fenja

5 april 2012: Bibi is gedekt, nu wordt het duimen draaien en hopen dat we over 9 weken puppy’s kunnen verwachten!!! Over 4 weekjes weten we het zeker, de echo is gepland voor 4 mei!!! Spannende tijden dus……

Bibi & Mellon


23 maart 2012: 
Gisteren schreef ik nog dat we op Bibi’s loopsheid zitten te wachten en vandaag kan ik jullie melden dat ze eindelijk loops is  geworden!! Bibi zal gedekt worden door MELLON van RENJE en hopelijk zorgen deze 2 GOUDEN KANJERS voor een NEW GENERATION van RENJE puppies!!


Interesse in een pup uit deze combinatie, neem dan contact op via vanrenje@gmail.com

 

22 maart 2012 : Ondertussen zitten we nog steeds op Bibi’s loopsheid te wachten, ik hoop dat ze snel loops gaat worden, de dame laat op zich wachten!

De natuur doet zijn eigen ding en daar hebben we niks aan te willen, dus wachten we maar af!!

20 maart 2012:Precious Sem v.d. Woudstreek en Windwood’s Flower of the West Fenja, hadden een date!!
https://picasaweb.google.com/114678545898436933822/FenjaSem?feat=email

We hopen dat er over 9 weken leuke puppy’s geboren worden uit deze combi!!De pups worden dan geboren , bij Brigitte Kaltenbock in Tirol!!

11 maart 2012: De puppies van onze Sem en Annie ( Elja from the Go Getters) zijn geboren!! Het zijn 5 reutjes en 5 teefjes geworden!! Nr 11 , een reutje is helaas dood geboren!! Dat was wel een domper op de feestvreugde!! Ik ben weer bij de bevalling van Annie geweest en ze heeft het SUPER gedaan!! Alle pups zijn al voorzien van een baasje!! Vanaf vanavond staat ook weer iedere avond om 19.00 uur de webcam aan bij  http://brookstruefriends.nl, daar kunnen jullie de puppy’s bewonderen!!

Een TROTSE Annie met haar kroost!!

6 februari 2012: Yessss, onze Sem wordt weer PAPA, samen met Leny voor de echo van Annie ( ELJA from the GO-GETTERS ) geweest en ze hebben 7-8 pupjes gezien!! Verwachte geboortedatum 11 maart  2012 bij  http://brookstruefriends.nl, de duimen draaien door voor een voorspoedige bevalling!!!

9 januari 2012: De dekkingen van Precious Sem v.d. Woudstreek en Elja from the Go-Getters zijn succesvol verlopen ! Nu maar afwachten wat moeder natuur voor ons in petto heeft! Over 4 weken wordt er een echo gemaakt dan weten we meer!!
Meer info : http://brookstruefriends.nl

7 januari 2012: Hieperdepiep hoeraaa, deze GOUDKLOMPJES worden vandaag 1 jaar!!
Laat jullie maar eens EXTRA lekker verwennen vandaag,vanuit Brunssum sturen we jullie een hele dikke knuffel en een natte lebber van Papa Sem , grote zus Bibi en neef Dako!

6 Januari 2012: Onze droom wordt werkelijkheid, onze Bibi zal komende loopsheid gedekt worden door MELLON van RENJE en hopelijk zorgen deze 2 GOUDEN KANJERS voor een NEW GENERATION van RENJE puppies!!

Interesse in een pup uit deze combinatie, neem dan contact op via vanrenje@gmail.com


1 januari 2012
: Wij wensen iedereen een GOLDEN 2012 en hopen dat al jullie dromen mogen uitkomen,onze DROOM krijgt steeds vastere vormen!!
Later meer hierover!!

3 november 2011: Foto’s toegevoegd in het fotoalbum van Sem, Dako en Bibi.
Foto’s toegevoegd in het album Puppies Sem.

3 de plaats Dongen

29 oktober 2011:Clubdiplomadag van de GRCN in Dongen! We (Bibi en ik) zijn daar op geweest voor een B diploma en van de 42 inschrijvingen voor een B diploma, waren er 5 die het hebben gehaald!!

Clubdiplomadag Dongen

Veel honden zijn daar af gegaan met markeren en met de verloren zoek!! Markeren was op een stoppelveld van de mais,iets wat wij nog niet getraind hadden en ik had er een hard hoofd in, maar ze deed het hartstikke goed!!

We hebben wel wat puntjes verloren ,maar een diploma met 71 punten leverde ons daar toch nog een 3 de plaats op!!
27 oktober 2011Sem en Bibi voor jaarlijks oogonderzoek geweest en ze kunnen er weer 1 jaartje tegen! Alles prima in orde!!

23 oktober 2011:Workshop bij Loes Willemse, begin dirigeren en sleep!!
Dit was ook weer een hele leerzame dag, nu alles goed oefenen gaan !!

2 oktober 2011:Veldwerkclinic bij Herman Riemslag ,dit was ook weer een SUPER dag waar we volop van hebben genoten!! Bibi heeft daar super gewerkt! Het was een dag die echt voor herhaling vatbaar is!!
Hier wat foto’s van die dag!!
https://picasaweb.google.com/118110273708839910264/VeldwerkclinicHerman?authkey=Gv1sRgCK323JLJ7-KcyAE

25 september 2011: KNJV wedstrijd Sevenum met Bibi ,helaas haalden we daar alleen een C diploma! We gingen af met markeren en vele met ons,dus niet getreurd ze heeft daar super gewerkt!!Over water behaalde ze zelfs de volle 10 punten,dus hartstikke trots op d’r!!

KNJV Sevenum

20 september 2011: Vandaag wordt onze Sem 8 jaar, wat gaat de tijd toch snel!Ondertussen lopen er 18 nakomelingen van hem rond en hopen nog heel wat jaartjes van hem te kunnen genieten!

Joke, bedankt voor deze pracht kerel ,die je aan ons hebt toe vertrouwd!!

Papa Sem

 

17 september 2011: Bibi, haalt in Dongen bij de GRCN haar 1 ste KNJV B diploma met 76 punten!
Dit was ook nog eens goed voor een 1 ste plaats!!
Wat zijn we trots op ons meisje!

GRCN KNJV Dongen 1 ste plaats

 

12 september 2011:Vandaag is het 3 jaar geleden, dat wij afscheid moesten nemen van onze Beau!
Door dit eigenwijze meisje zijn wij besmet geraakt met het GOLDENVIRUS.


Mooi zijn alle herinneringen!

3 september 20011:Vandaag met Bibi in Buggenum een KNJV C diploma gehaald, helaas zat er geen B in, met markeren hadden we een 0, helaas sprong ze in, iets wat ze normaal niet doet!!

Puntenlijst Buggenum

28 augustus 2011:Bibi heeft in Zolder haar basisbrevet gehaald, we gingen voor het africhtingsbrevet, maar bij het markeren heeft ze op de terug weg de eend laten vallen en dat levert je in België een dikke 0 op, helaas!! Ze heeft super gewerkt, dat is wel aan d’r punten te zien!!

Puntenlijst Zolder

17 augustus 2011: Foto’s Toby in Zeeland toegevoegd aan het album Puppies Sem

8 augustus 2011: Foto’s training Bibi toegevoegd in het Fotoalbum
Foto’s Franz en Puma toegevoegd bij Poezen
Foto’s Mika (Daisy) nest 7-1-2011 toegevoegd Puppies Sem

31 juli 2011: Bibi heeft een 3 de  plaats gehaald op de onderlinge wedstrijd van de KNJV in Thorn met 69 punten!!

Puntenlijst onderlinge wedstrijd KNJV Thorn

Foto’s Fenna ( Belina) nest 6-11-2011 toegevoegd!!

23 juli 2011: Foto’s toegevoegd aan het Fotoalbum. Onder andere van Chivas en Beau en van Bibi tijdens de onderlinge wedstrijd in Thorn van vandaag.

22 juli 2011: Beschrijvingen van Sem, Dako en Bibi toegevoegd en de pagina Puppies Sem bijgewerkt (onder andere foto’s).

18 juli 2011: HD en ED uitslagen van Sem, Dako en Bibi toegevoegd.

Puntenlijst Bibi

17 juli 2011: Stambomen toegevoegd van Sem, Dako en Bibi en foto’s van de poezen toegevoegd.

Bibi: Certificaat Workshop Jacht

16 juli 2011: Foto’s toegevoegd aan het Fotoalbum en aan Puppies Sem.