26 september 2015: Marianne en Tjalle hebben vandaag hun KNJV C diploma gehaald, Tjalle heeft vandaag eens laten zien dat hij het ECHT wel kan , ze behaalden ook nog een 2 de plaats !!!! Helemaal trots op jullie!!

Knap gedaan, Tjalle en Marianne

Knap gedaan, Tjalle en Marianne

ook nog een 2 de plaats !

ook nog een 2 de plaats !

19 september 2015 : Vandaag gingen Enneke met Ruby en Marianne met Tjalle naar de KJV in Apeldoorn, hier behaalden Enneke en Ruby een C-diplimo en Marianne met Tjalle jammer genoeg niet, meneer bleef weer niet liggen!! Eens komt het er Marianne,Ymke en Arno…de aanhouder wint !!
Tot Enneke’s grote verbazing behaalden ze ook nog de 1 ste plaats in de C , super gefeliciteerd !!

1 ste plaats KJV C in Apeldoorn !!

1 ste plaats KJV C in Apeldoorn !!

12 september 2015 : Vandaag gingen Jacqueline met Evy, Gerlof met Odin, Enneke met Ruby, Ymke met Tjalle en ik met Ysa naar je KJV in Doornspijk ! Helaas behaalden Jacqueline met Indy en Ymke met Tjalle geen diploma, het afliggen was het hun struikelblok !! Enneke en Ruby haalden een C diploma en Gerlof met Odin en ik met Ysa een mooi B diploma !!
Ysa behaalde hier zelfs de 1 ste plaats  met 78 punten in de B !!
Rinus en Daymen en Dick en Abby deden mee met de KJV wedstrijd van de GRCN in Dongen, ook zij behaalden in Dongen een mooi B diploma !! Abby met nog net geen 10 maanden oud, dat beloofd nog wat !!
We zijn trots op allemaal , met of zonder diploma, iedereen werkt hard met zijn hondje en EENS komt ook voor degene die het nu niet gehaald hebben ook een diploma !!
Het was een hartstikke leuke dag en leuk dat er zoveel meededen van THE BIG Happy Family !!

1 ste plaats KJV B in Doornspijk

1 ste plaats KJV B in Doornspijk

29 augustus 2015 : Vandaag waren Rinus en Daymen in Lewedorp en daar behaalden ze een KJV B diploma met 76 punten !
Gerlof en Odin waren in Heukelom en behaalden daar hun eerste KJV B diploma !!
Ze gaan goed allemaal, moppie !!

Gerlof en Odin , hun 1 ste B bij KJV Heukelom

Gerlof en Odin , hun 1 ste B bij KJV Heukelom

17augustus 2015 : En weer hebben Rinus en Daymen een mooi KJV B diploma gehaald in Klundert met 70 punten , SUPER gedaan !!

Rinus en Daymen !

Rinus en Daymen !

10 augustus 2015 : Een heel mooi K(N)JV B diploma in Rilland voor Rinus en Daymen met 72 punten, ze gaan goed zeg !!

28 juni 2015 :Vandaag haalde Rinus weer een B diploma met Daymen met 75 punten , Gerlof en Odin ook een B diploma en Enneke en Ruby een C diploma bij de GRCN in Simonshaven!! Helemaal trots op jullie !!

31mei 2015 : Rinus behaald met Daymen op de Clubdiplomadag in Heerle een B diploma met 74 punten !!
Super gedaan , top team die 2 ! Gerlof en Odin en ook Marianne en Tjalle behalen een mooi C diploma!! Wat doen ze het toch goed allemaal !!
Helaas zat  er voor Enneke en Astrid geen diploma in, maar ze hebben wel een hele leuke dag gehad !!

Klaar met de proef !

Klaar met de proef !

Proost en gefeliciteerd !

Proost en gefeliciteerd !

26 mei 2015 : YESSSS, Bibi is drachtig, ze hebben vanmorgen op de echo 9 puppies geteld !! Spanning is er nu een beetje afgevallen, nu we zekerheid hebben!! We gaan d’r lekker verwennen en Bibi gaat hard door met d’r puppies BREIEN!!

15 mei 2015 : Vandaag samen met Enneke ,Astrid en Lidy met Rinus wezen trainen in Halsteren , wat een prachtige locatie daar, het was een hele leuke dag en zeker voor herhaling vatbaar!! Theo heeft prachtige foto’s gemaakt !!
Foto’s training

9 mei 2015 : Vandaag was de grote dag, REÜNIE van de van Renje en Just Goldens nesten, 19 van de 23 hondjes waren aanwezig, zo fijn dat er zoveel mensen konden !! De reünie werd georganiseerd door de Fam. Post!
We gingen al vroeg op weg naar Heerde waar we met het O-nest hadden afgesproken,daarna door naar Dronten / Biddinghuizen waar iedereen samen kwam!!Na een wandeling en nog een proefje gingen we naar het Pannenkoekenhuis Hans en Grietje !
Wat hebben we genoten, prachtige locatie, heerlijke mensen, SUPER hondjes, het was een GOUDEN dag !!
Hierbij een link van de foto’s die gemaakt zijn door Theo van Zomeren,onze HOF-FOTOGRAAF !

Foto’s van de reünie 

28 april 2015: Bibi en mellon hadden vandaag weer een dat, nu worden het 4 lange weken wachten tot de echo !

26 april 2015:Vandaag is Bibi gedekt, dus het duimen draaien an beginnen!

12 april 2015 :Yess, Bibi is loops geworden, het worden weer spannende tijden !!

8 april 2015 : De HD en ED uitslagen van Owen/ Tjalle zijn ook binnen, HD  en ED vrij, helemaal blij met dit SUPER resultaat !!

26 februari 2015: Yess , ook de HD en ED uitslag van Ziva /Orlagh van Renje  en van Daymen / Ollie van Renje zijn binnen, HD A norbergwaarde 40 en ED vrij, SUPER uitslag waar we heel blij mee zijn!!

25 februari 2015: Yesss,de officiele HD en ED uitslag van Ruby /Oriana van Renje is binnen, HD A  norbergwaarde 33 en ED vrij, TOPPIE, we zijn helemaal blij!!

22 januari 2015 : Vandaag met Bibi voor het jaarlijks oogonderzoek geweest, ALLES GOED, we kunnen er dus weer een jaartje tegen !!

6 januari 2015 : Het O-nest van RENJE wordt vandaag 1 jaar, Daymen, ( Ollie ) Tjalle  ( Owen) Odin  ( Ozzy )Evy ( Olinda ) Ziva ( Oralgh )Ruby  ( Oriana )en Noa ( Oriel ) laat jullie vandaag maar eens EXTRA lekker verwennen!! Dikke knuffel vanuit Brunssum en een natte lebber van Mama Bibi !!
1899992_631225033593756_590571957_n