Zelfs de honden bekijken de site! Hier zie je Sem achter de laptop.

 

Wij vinden het heel leuk wanneer je een berichtje achterlaat in ons gastenboek!

 


Reacties

Gastenboek — 246 reacties

 1. Hoi Agnes.
  Wat zal het stil zijn nu de Goudklompjes weg zijn,gelukkig heb je Ysa nog over die je kan knuffelen, dat we via de webcam en het dagboek alles konden volgen was heel mooi,nu kunnen de nieuwe baasjes lekker gaan genieten.
  Groetjes Rinus en Marian.

  [Reageren]

  Stan & Agnes Reactie:

  Hallo Marian en Rinus,

  Jullie email staat ook in de lijst van de nieuwe pup eigenaren en ik heb ze gezegd dat jullie ze ook heel graag verder wilden volgen en af en toe foto’s wilden ontvangen!!
  Jaa, ik ben heel blij dat Ysa hier is gebleven!!
  Ze waren allemaal SUPER, allemaal even blij en vrij!!

  [Reageren]

 2. Hallo Agnes en alle Goldy’s

  vandaag vast weer een moeilijke dag voor je, de laatste drie Goudklompjes gaan naar hun nieuwe baasjes, voor hen veel geluk met de kanjertjes en voor jou en ook voor Bibi & Ysa heel veel sterkte vandaag en heel veel geluk en plezier met jullie benjamin Ysa.
  Jammer, nu is het geen dagboek en webcam meer volgen wat ik elke morgen met veel plezier deed, ik heb ervan genoten!!
  Toch een fijn weekend, groetjes en tot gauw,

  Elma, Mitch & Fellow.

  [Reageren]

  Stan & Agnes Reactie:

  Hallo Elma,
  Lief dat je zo meeleeft, er is er nu nog 1 hier, Nimble-Indy, Nara-Nerys en Naiya-Joy, zijn al uitgevlogen!!
  Ja, geen webcam meer en het dagboek wordt morgen gesloten, maar ik hoop dat ik veel foto’s krijg, die ik dan weer in het album bij puppy’s Bibi kan zetten!!

  [Reageren]

 3. Goedemorgen Agnes,
  Zondag was al een belangrijke dag voor ons allemaal en nu heb jij weer een belangrijke dag. Twee schatjes worden opgehaald. Wens ik je toch sterkte bij. Het wordt rustiger voor je maar je zult ze ook missen! Snap ik! Wel fijn dat je aangeeft dat het tijd wordt dat ze uitvliegen en dat je snapt dat wij ons allemaal op de komst van onze pup verheugen. Ik kan je niet genoeg bedanken voor alle goede zorgen en het warme welkom dat we steeds kregen.
  Vraagje:
  Zou je de namen door willen geven van de andere eigenaren? Ik vind het leuk om met de andere eigenaren contact te houden maar ik weet niet hun namen. Krijg nu allerlei facebook vrienden invitaties maar ik ken de mensen niet.
  Bedankt!

  [Reageren]

  Stan & Agnes Reactie:

  Dank je wel Brigitte!!
  Ze krijgen stuk voor stuk , SUPER baasjes,die dolblij met ze zijn, wat wil een mens dan nog meer
  Jullie krijgen het email van grote broer en zussen met hun baasjes, allemaal erbij !!
  Ik vind het ook heel belangrijk dat je elkaar kunt volgen!!
  Rinus ( het baasje van Papa Mellon) belde me nog gisteren op, dat hij ook heel graag het wel en wee van zijn kindjes wil blijven volgen!!
  Papa Mellon doet trouwens 15 sept. mee met de KNJV A van de GRCN in Dongen!!
  Ik zie jullie vrijdag, tel maar af!! Smile

  [Reageren]

 4. Hallo Agnes en alle lieve goudklompjes

  wat is het allemaal gauw gegaan, ruim 7 weken geleden nog zó klein en nu alweer uitvliegen naar de nieuwe baasjes. Wat heb ik genoten van de dagelijkse belevenissen via het dagboek, de gewichtenlijst, de webcam en niet te vergeten de pupbezoekjes waar het genieten was van al dat heerlijke goud. Het is maar goed dat ik geen keus heb moeten maken …… Leuke dingen hebben jullie met de pups gedaan, veel indrukken hebben ze opgedaan en wat jammer dat ik vorige week niet even in het Stadspark was ….. Ik wens alle pups en hun baasjes een heel Golden geluk en ik vind het leuk dat ik Ysa zal zien opgroeien bij haar mams Bibi, oom Dako en opa Sem.
  Agnes, je hebt het geweldig gedaan Yes en mijn complimenten voor je leuke foto’s en verslagjes en het hele drum und dran rond het N-nest van Bibi.
  Groetjes en tot gauw van Elma, Mitch & Fellow

  [Reageren]

  Stan & Agnes Reactie:

  Dank je wel ,Elma!! Ik loop zometeen nog naast mijn schoenen, maar ik heb met volle teugen genoten van een droom die uitkwam en ons 6 prachtige GOUDKLOMPJES bracht!!

  [Reageren]

 5. ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk , zo vrolijk. ik ben behoorlijk vrolijk, zo vrolijk was ik noooooooooooooooooooit!!! ROTFL

  LIEFS,
  Lidy Party en meisje Maeke Dog

  [Reageren]

  Stan & Agnes Reactie:

  Nog 2 nachtjes slapen!!! Cry

  [Reageren]

  Lidy en Maeke Reactie:

  I know Rain

  LIEFS, Lidy Umbrella

  [Reageren]

 6. Ik wens jullie morgen heeeeel veel succes met de puppytest!

  [Reageren]

  Stan & Agnes Reactie:

  Dank je wel, Jan!! Voor vele een spannende dag!!

  [Reageren]

 7. Wat een leuke foto`s in het park , zo leuk waar Nathan en Nara komen aanrennen !! ze zijn ook allemaal even mooi !

  [Reageren]

  Stan & Agnes Reactie:

  Het was ook weer een hele ervaring voor ze!

  [Reageren]

 8. Agnes en Stan,
  wat heb ik iedere dag genoten van het dagboek van Bibi, Heart
  de laatste dagen komen eraan…. Cry wat zal ik de verhalen en de foto’s op f.book gaan missen.ze hebben een hele goede start gehad bij jullie Yes en ik wens de nieuwe baasjes heeeel veeeel geluk en plezier met dit mooie stel. Heart
  geef ze een hele dikke knuf van mij

  [Reageren]

  Stan & Agnes Reactie:

  Hallo Annet, ik zal het ook zeer zeker gaan miskennen het zal me ook zwaar vallen, maar ze krijgen stuk voor stuk , hele leuke baasjes, ze gaan een fijn leven tegemoet!!

  Ik geef ze zeer zeker een dikke knuffel van je,

  [Reageren]

 9. Wat hebben die ukkies een heerlijke dag gehad vandaag!!
  Lekker in de auto naar tante Leny en dan verder met de koets naar het park.
  Dat moet een hoop bekijks hebben opgeleverd of niet?

  [Reageren]

  Stan & Agnes Reactie:

  Jaaa Jan, bekijks hadden we zeker, maar ze zijn ook zo leuk en wat gaat de tijd toch snel!!

  [Reageren]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Klik op een smiley om deze toe te voegen aan het bericht.

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette